'

vart i skolan like always! det var skit segt i morse var trött,hungrig och irreterad på allt o alla kunde inte soooova! har problem att sova på nätterna i don't know whyy?? skolan rullade på som det skulle men pallade inte vara på sista lektionen som taggade till meryem och amna fan va kul vi hade i idrottssalen BÄSTA! skulle till någon mässa idag men kunde inte,, asso skulle dit med en kompis..imorn blire hjälpa mami med maat för på lördag ska vi på fest. och söndag ska jag jobba skit kul YEAH BUDDY va duktig jag är, gör mamma och pappa stolta!
Just nuuu: sitter jag och ruttnar framför anskitsboken som vanligt Finns inget och göra FML!

jobba,spara = köpa iphone... i hope

vart i skolan idag som vanligt och det var roligt hehehe senare kom natta till min skola för hon bråkade med läraren elr nåt skit. i alla fall fick bra omdömmen i skolan elr vafan dom heter (A) ska jobba på söndag och på lördag blire feeest med familjen o kusiner ( många kommer i think ) Nästa helg blire också feeeeest. men idag blire barnvakt och plugg om jag hinner :) ska vara social mot min kompis sen blire städa o barnvakt! :D YEAAH BUDDY!

frågor och svar

Vad står det på ditt senaste sms?
Vem ringde dig senast?
Det värsta som har hänt dig i ditt liv? kommer inte på...
När grät du sist och varför? Veet inte
Vad använder du för shampoo och balsam? Vet inte 
Vart handlar du dina kläder mest ifrån? H&M och gina,, olika
Har du färgat håret någon gång? Nej bara slingat 
Vart vill du resa i år? Syrien och Barcelona

Brukar du sprida vidare folks hemligheter som dem säger till dig? NEJ 
Brukar du fuska när du spelar spel? aa ibland

När fuskade du sist, vad var det för spel och med vem?
vet inte 
Vad åt du sist idag? chips och popcorn
När var du inne på msn sist?
för en timme sen 

Har du några ovänner just nu? aa 

Vad har du på dig just nu? Mjukis byxor och linne 
Vem liknar du mest, mamma eller pappa?

Vem såg dig naken sist och vart? Ingen 

Har du blivit full någon gång, när var sist du var full?
aa på min brors bröllop ( drickar aldrig annars )

När hade du på dig mjukisbyxor sist?
idag har det nuuu
Hur många låtar har du i din dator? Många



Vad gillar du mest på ditt ansikte? Mina ögon 

När folk frågar dig vart du ursprungligen kommer ifrån, vad brukar du då svara? Syrien
Vad brukar dem tro att du kommer ifrån? Sverige typ

snabb inlägg!

Ska till fasters älskling min brors dotter habibi! kommer äta upp dig på onsdag ska hon sova hos oss skit söööt :D ajdeeh ska dra pösss!

4 saker jag vill göra just nu...

* Vill resa till syrien och typ stanna där sjukt länge
* bara vara med hela min familj,släkt och kusiner ( menar ALLA mordröder, farbröder deras barn och barnbarn ALLT OCH ALLA )
* sluta skolan ta studenten! UFF LÄNGTAAAAR!!! :D
* vill dansa, FLIPPMODE!

trött som fan på allt o alla!

shasha bloggen dålig uppdatering i knoooow but school kill me..var i skolan idag det va knas var skit trött hade typ dygnat i natt me en kompis i lur sen deckade båda i luren HAHAHHA, anywaay taggade till skolan dagen efter sov liksom på alla lektionerna hihihi (A) drog hem direkt efter skolan o chillade galet först vid soffan o serie, sen sängen o film hihihi ska bli film hela dagen..mamma bara ska ta dig till sjukhuset imorn för du är inte "förkyld" det är något annat problem för du liksom hostar ut blod svårt att andas när du hostar, knaas asso mår verkligen inte bra... :( ska kolla upp det imorn hoppas det blir bra. vet inte om jag taggar till skolan efter elr om jag går hem ist får seee jalla PEACE OUT BITCHES!

pizza hut

pallar verkligen inte blogga för är sjukt trött har jobbat idag första gången i pizza hut det var kul och stressigt jag dog! tänk dig utan mat i 6 timmar jobbade som en HUND! seriöst tror att the boss gillade mig hoppas jag får jobbet om ni undrar vart jag jobbar så är det i barkarby pizza hut, ialla fall slutade 5 drog direkt hem till min kompis mina föreldrar var där hälsade...kom hem helt död orkar inte göra nåt har precis duschat nu blir det att gå och sova! imorgon är det skola i hate school kill me, men måste ta skolan på allvar nu sluta skolka o skita i läxor. GODNATT
we dont Give a fuck!

.


ingen tjejmässa i år

blev ingen tjejmässa i år glömde bort att det var idag trodde det var igår HAHAHAHA knas! men aja skit i har inte gjort ett piss förutom var i solna sen taggade vidare till tensta med bil älskar att åka bil (A) gick runt me mami o hennes kompis i tensta de skulle handla YEAH BUDDY. shiiiit va killarna i tensta/rynkeby kollade på mig....HAHAHHAHA det bästa va några killar gick förbi bah KOLLA HENNES ÖGOOON DOM ÄR KATTIGA och en annan bara eeeey bror haffa henne hon har blåa ögon! saaay whaat garvade sönder mig såhär fula :D men aja sitter nu o chillar framför facebook o så, VILL HA TJEJKVÄLL/MYS med mat o film o såååååå :(
ÖGON GODIIIIIIIS !

vad jag har i min "skolväska"

en tjej fråga om jag kan visa er vad jag har i min väska så ska göra det (har tråkigt) men kommer inga bilder så du vet ;)
1. plånbok
2. mini spelgel
3. body lotion
4. smink (läppstift, mascara och parfym)
5. hörlurar, högtalare (små till mobilen)
det brukar jag ha i min väska ;)
har exakt likadan väska som jag brukar ha, men min kamera är knas så tog den bilden från google. men väskan är köpt från belle kostade 99 :- men vet inte om det finns kvar såna ;)

word ;)

You can Never make the Same Mistake twice Because the Second Time you make it, Its not a mistake, Its a Choice.

RSS 2.0