help me!!!!!!!!

NÅGON SOM VET NÅN STANS DOM SÄLJER BALKLÄNNINGAR DEN SKA VARA TILL KNÄN!!! SNÄLLA HJÄLP MIG I STORLEK 34! SKRIV OM NI VET NÅN BRA STÄLLE. <3

Dream until your dreams come tru !

va i skolan idag började tjugo i elva för nya elever skulle va i klassen så fick sovmorgon :D anywaay galen dag i skolan som vanligt, skulle tagga till donken efter men pallade inte så sitter hemma med hög musik :D jalla ska tagga herrå !

KILILILILI HAFFLE!!!

BARCELONA VANN 3-1!!!!!!!!!!!!! <33

hahah faildag!

träffade poza idag ville tagga ut så stack ut med henne först till centrum sen hem till henne hämtade ägg sen skulle vi ägga hennes syssling/kompis som jag känner hahahh omg uft kaos! hon blev äggad ist :p sen tagga vi och träffade meryem skulle hjälpa oss men jag och meryem ville inte ha ägg så vi sket i det :D aja senare taggade vi till centrum ingen för hitta en klänning till meryem -.- hahahah bääästa asso fick syn på en person där, säger inte namnet. anywaay vi chillade lite i gina, hm.förlåt bebis men var tvungen att göra så....sen taggade vi till dressmann såg några kompisar till meryem som letade efter kläder till balen hjälpte till lite o så. yani jag och poza börja garva åt ingenting, hahahah helt hjärndöda asso! hon hade ägg med sig i dressmann den gick sönder på nån sak vene vad det heter i alla fall helt fail!! kollade runt hela butiken om dom hade kameror. taggade hem till mig med meryem och testade klänningar till balen, hitta en skit söt ska ha den på balen.
juste idag är det final mellan barcelona-Manchester United.
BARCELONA LEDER MED 3-1!!!! bid looooooooooove <3

tung kväll!

shaaa!!!
har inte bloggat igår men pallade inte hahah, aja igår var jag med min bebis i kista och stan letade efter balklänningar...hitta ingen men meryem hitta en idag. hahahah äntligen!! anywaaay idag gick jag inte till skolan va skit trött och sur som fan för en sak... men taggade med mami hem till min bror (A) sen taggade med dom till centrum fikade lite med dom träffade meryem i stationen skulle fixa en sak, sen letade vi i centrum efter klänningar -.- hittade inte heller, aja köpte bh :p vi taggade hem till mig fixade oss lite snabbt hade bara en timme på oss vi skulle vara klara fem för då börjar festen. galet roligt det va hahah!! grattis habibi inshalla 100000000000 år. kom hem för en timme sen hoppade in i duschen direkt.
jalla hare bra puusss.

Äkta vänner ser dina tårar innan dom faller!

Gumman du vet att jag alltid kommer finnas vid din sida vad som än händer släpper aldrig taget om dig. Kan inte ens tänka mig göra det vi förstår varandra upp till 100 % går inte ens tänka tanken att leva ett liv utan dig. Jag lovar dig jag kommer finnas här för dig till sista dagen, till sista andetaget. Du kan berätta exakt allt för mig, vad du vill. Jag lovar dig, de du berättar till mig stannar mellan oss & om du nån gång har problem ska jag försöka göra allt för att hjälpa dig med det. du är obeskrivlig underbar person, du kommer alltid finnas vid min sida.
JAG ÄLSKAR DIG! <3

TILL DIG GUMMAN!! KÄRLEK TILL DIG HABIBI <333

hemma

det var chill i skolan hahah hade tråkigt började sminka en kille i min klass på musik lektionen! hahaha han e sjuk asso,anywaaay har bara chillat hemma idag...hände inget speciellt förutom fick besök av en kvinna som har flyttat hit från syrien. jalla ajdeeeh ska plugga lite sen chilla framför fb / facebook nöörd) hahah näe driver!
Bless!
omg döööör kaatt!!! hans ögon :o 


jag är mig själv, ingen annan

Shaaa!!
ska berätta om min dag....
idag har inte jag gjort nåt bara varit hemma och chillat yani vilat ut från igår bästa dagen i mitt liv hahah! fkn myggor attackerade oss...anywaay skola imoorn skit tråkiiiigt -.-
aja ska tagga men bloggar senare kanske (A)
HAHAHA stolt syrian!! :D <3
bästa låten haha!!!

kärlek till er!

Kom nyss hem från en chilldag med dom finaste personerna haha vi satt upp på taket i skolan och försökte tända grillen minst en 2 timmar hahah blev knaas! sen så tagga vi ner till gården för vi trodde att d et inte blåste lika mycket gick inte så vi sket i grillen sen kom det några andra och chillade med oss skit kul hahah, vi spela fotboll chillade musik käkade godis chips cola allt hahah! Taaack för bäästa dagen i mitt liv kärlek till er!
Juuuste fick en tröja , parfym och presentkort big love!!! <3
anywaaay ska duscha alla myggor bombade oss kilar hela kroppen :/
tröjan jag fick skit söt! tack habibi <3

Falskhet finns överallt.

shooo!!
idag har jag vart i skolan skit tråkiiiiiiiiiiiiigt! aja tagga sen hem skulle möta min mami för vi skulle handla saker till "festen"  anywaaay har inte inte gjort nåt idag bara chillat med familjen. juuuste ska ha min chillkväll imorn lääängtar!
jalla byee



finaste låten


<3


vad händer med världen ?

som ni ser min rubrik från början av 2011 så har världen vart kaos seriöst vad händer? jordbevning krig allt som man inte kan tänka sig vad har hänt :o oväder regn och åska allt...:o sjukt läskigt hoppas allt slutar bra fred och allt. anywaay..idag var jag i skolan var skit TRÅKIGT! var inte på humör idag vakna på fel sida haha, men hade idrott i nån sporthall i viksjö haha det var sådär...Idag har inte jag gjort nåt sitter och chillar måste plugga nu biologi.
ajdeeh

tröttnar aldrig! <3

Grattis mamma <3

heeeej på er!!
idag har det vart kaos min hjärna expoderades på musiklektionen flippa på allt och alla hahah,
sen tagga jag meryem och natta till by ufft knaas hahaha! meryem blev haffad typ fan vetja hahah helt borta idag hahah förlåt. sen Så bästemmde jag och natta att hon ska kanske sova över hos mig på torsdag vene hur det blir för jag skulle kanske sova hos henne på fredag, men mami ska ha födelsedags fest måste hjälpa till och jag måste och fixa saker till min fest helt kaos asso undrar hur det kommer lösa sig :/
Bless!




min hjärna!

sha!!!
idag har jag haft fullt upp vart med familjen och fått besök av kusiner, myyyss!
min hjärna är bombad med poletik och nyheter seriöst vill inte höra nåt mer...
förlåt om det är dålig uppdatering har fullt upp skolan och allt...men lovar ska börja bli bättre att blogga.
ska kanske vara med den finaste personen i tre dagar :D hahah kärlek hitler!<3
ajdeeh ska tagga herrå!

DROOOOOOOOOOG!!!

nattskriver...

sha!!!
idag har jag haft fullt upp vart med familjen och fått besök av kusiner, myyyss!
förlåt om det är dålig uppdatering har fullt upp skolan och allt...men lovar ska börja bli bättre att blogga.
ska kanske vara med den finaste personen i tre dagar :D hahah kärlek hitler!<3
ajdeeh ska tagga herrå!

DROOOG!!!

Head, Shoulders, Kneez & Toez

När man va liten fanns det en låt som hette huvud axlar knä och tå hahah kommer fortfarande håg dansen skit söt brukade alltid dansa den med mina vänner (:
men den på engelska är bättre en svenska dom har gjort en video som jag kan lägga ut, den är thöng hahah!
Bless

LÄÄÄÄÄ!

lördag :)

gammal bild bild <3

trött :(

Hej gullungar!
idag har jag vart så jävla trött så jag somna typ en hel matte lektion och lite på engelska va skit trött tack vare än person som höll mig vaken till halv 2 (Y) heeelt död vill bara sova.. men i skolan var allt okej som vanligt.
kollade på klänning till balen ska kanske ha en svart klänning skit söt får se lääängtar som fan!
anywaaay ska plugga lite sen sova kanske
kraaaam!

FInaste låten!!


älskar er<3

När jag var liten trodde jag skulle aldrig få se mina underbara vänner när vi blir äldre. Men hade fel för jag vet hur mycket vi älskar varandra och finns för varandra, kan inte ens tänka tanken ett liv utan mina underbara vackra söta systrar jag älskar er livet ut.
KÄRLEK TILL DOM SOM ALLTID KOMMER FINNAS I MITT HJÄRTA VAD SOM ÄN HÄNDER!! <3
tackar alltid gud för att jag har underbara vänner, systrar och familj.
ni är allt jag vill ha för att kunna leva utan er skulle inte jag ha vart här <3

Sommar!

shoo ;)
Förlåt om att jag inte blogga igår men hade fullt upp.
Först var jag i skolan och det var chill alla fick sluta kvart över tolv för alla lärare skulle ha planering för hösten nåt sånt, anywaaaay så tagga jag och meryem till kvarn efter skulle träffa en kompis till henne och sen chilla vi i solen så skööönt!  bara att sola och ha iskall cola :D hahah båda vill ha cola men ingen palla gå och köpa. och senare skulle jag ha samtal i skolan så jag tagga hem chilla lite sen gick jag med min baba till skolan..det gick ganska bra faktiskt. sen kom det gäster till oss skulle typ hälsa på och säga glad påsk till familjen jag fick vara barnvakt typ till två söta änglar älskar er (y) hade prov i hk idag fick godkänd bättre än ingenting är stolt fast jag inte kunde plugga så mycket igår. anywaay ska plugga snart och tare chill i solen sen :D
PUUUS!

lääääääängtar

tja mina söta läsare
det har vart problem nåt med bloggen så därför har jag inte kunnat blogga förlåt :(
börjar och berätta vad som hände i fredags det blev lite bråk så jag flippa ur med natta hahah alltid vi som startar allt, näe driver´. men i söndags så grilla jag med familjen bara chill hände inte så mycket.
och idag så va jag i skolan alltid tråkigt på lektionerna anaywaay så snacka jag och natta om fester under lektionen så det ska bli kul att gå på fest hahah kommer flippa ut TOTALT !! :D
imorn blir det halvdag i skolan slutar 12.00 fett chill ! men har samtal kl 17.00 pallar inte med dom!!!
Bless!!



chilldag!

idag har jag haft det chill i det sköna vädret med familjen och några till :D
det var fett chill grill och allt, sommar känsla äntligen, anaywaay ska plugga lite inför provet på onsdag önska mig lycka till :* ska fortsätta snacka med min blivande man haha älskar dig habibi vi två livet uuur stor kärlek till dig <3
ha det chill puss!

chilldag!

idag har jag haft det chill i det sköna vädret med familjen och några till :D
det var fett chill grill och allt, sommar känsla äntligen, anaywaay ska plugga lite inför provet på onsdag önska mig lycka till :* ska fortsätta snacka med min blivande man haha älskar dig habibi vi två livet uuur stor kärlek till dig <3
ha det chill puss!



PLUUUG -.-

Tjaaa!
idag ska jag inte göra nånting tror jag bara sitta och plugga och chilla har prov i hemkunskap -.- hatar sjukt mycket!
men aja har inte så mycket att skriva
DAGENS LÅT
inga ord för bra älskar!!!<3
saknar dig...

IDIOT STICK FRÅN MITT LIV SNABBT!

sämsta dagen i mitt liiiiiiiiiiv skaffa fucking känslor!!!!!!!!

Bäästa dagen !

Laaaaaaak shoo min undebara läsare !
Idag var det bääste dagen i skolan svär flippa sönder i klassen med dom bästa kärlek till er (Y)
första gången man får paj i skolan som efterätt.. skjut god bombade med paj :$
är på glad humör idag vet inte varför ? hahah anaywaaay ska snacka med natta på facebook om en sak. hahah du vet vad jag syftar på natta! :D<3
puuuss

studiedag !

Tjaaa alla läsare!
som ni ser på rubriken är ledig idag från skolan :D men aja idag har jag har jag taggat till centrum och taggade hem till min bror och träffa min bebis (A) walla bajs väder igår haglade det idag snö och regn?
Bless


Ny sommarplåga 2011? :D

måndag...

lak shoo !
idag har jag vart i skolan helt ok fast jag ville bara sova i skolan var sjukt trött (-.-) anaywaaay det var ganska roligt med musik lektionen och mys i klassen sista timmen blev bjudna på fika av en lärare som har precis fyllt år slutar efter sommarlovet :/ kommer sakna henne, grattis på födelsedagen :) ska tare chill och kanske sova får se
Bless

juste grattis clara hoppas du får en underbardag och massa med äggningar :D <3

Söndag

shaa! idag har det vart en hel vanlig dag, taggade till ikea med papi och kom hem sen åt middag med familjen (a) anywaaay, så har jag bara vart med min ängel elsa brorshans dotter skjut söt älskar henne <3 skjut tråkigt imorgon är det skola fast ska bli kul att vara med vänner hahah kärleeek till er :*
puss

RSS 2.0